Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу у Львові учні профтехучилищ прибрали Стрийський парк

15 березня в акції з прибирання та впорядкування Стрийського парку взяли участь понад 140 учнів професійно-технічних навчальних закладів міста під керівництвом президента Ради учнівського самоврядування Андрія Шевціва та усі працівники міського управління екології та благоустрою. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
На площі близько 10 га зібрали близько 3 тонн побутового сміття. Крім того, центральну алею від станції «Сонячна» зі сторони вул. Стрийської очистили від листя.
Як повідомили в управління екології та благоустрою, серед землекористувачів парку, яких заздалегідь було повідомлено про проведення акції, взяли участь лише представники ГО «Львівська торгово-промислова палата України».
Нагадаємо, з ініціативи Ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів м. Львова та Управління екології та благоустрою ЛМР, стартувала акція «Парки-легені міста», метою якої є допомога в утриманні парків в належному стані, покращення їх благоустрою і залучення небайдужих мешканців та волонтерів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ