Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У суботу весь центр Києва мітингуватиме

8 громадських організацій та партій планують провести у суботу у Києві масові акції, присвячені 1 травня. Про це йдеться в інформації про проведення масових акцій, наданій "Українській правді" КМДА.

 

Так, наймасовішу акцію планує провести Федерація профспілок України - організатори надали інформацію про участь у ній 20 тисяч осіб.

Колона учасників планує пройти за маршрутом: вул. Володимирська (Будинок учителя) - вул. Хмельницького - вул. Хрещатик - Майдан незалежності.

Водночас київська організація Компартії проведе акцію, присвячену Дню солідарності, з 10 до 15 години на Бессарабській площі і Майдані Незалежності.

Там же з 12 до 14 години проходитиме молодіжний пробіг "Молодь за здоровий спосіб життя", організований ВМГО "Студентська платформа".

Профспілка "Народний контроль" проведе акцію за маршрутом: парк Тараса Шевченка - Володимирська - Хрещатик - Майдан Незалежності - Європейська площа.

За цим же маршрутом акцію, присвячену Дню солідарності трудящих планує провести Херсонська міськрада.

1 травня також ініціативна група громадян проведе пікетування органів державної влади щодо привернення уваги до трудового законодавства України.

Інша ініціативна група громадян пройде ходою від пам'ятника Тарасу Шевченку вулицею Володимирською та Андріївським узвозом до Контрактової площі.

Також громадянин Колеснік зареєстрував проведення акції на Майдані Незалежності щодо захисту конституційних прав.

Усього в усіх акціях запланована участь 25 тисяч осіб.

З 9 до 24 години 1 травня на вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до Хмельницького) заплановано перекриття руху транспорту.

Також часткове обмеження руху буде діяти з 10 до 11 години під час святкового проходження колони учасників за маршрутом: вул. Володимирська (Будинок вчителя) - вул. Хмельницького - вул. Хрещатик - Майдан незалежності. -pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ