Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У суді почався розгляд справи щодо визнання недійсними виборів до Винниківської міської ради

Сьогодні, 5 квітня, Личаківський районний суд Львова почав розгляд справи щодо рішення Винниківської міської ТВК про визнання виборів до Винниківської міської ради недійсними. Суд розглядає справу колегіально під головуванням судді Тетяни Гірник. Позов щодо скасування зазначеного вище рішення ТВК подали ГП «Пора», БЮТ та особисто кандидат в депутати Винниківської міської ради від НСНУ Богдан Бень. У справі також беруть участь як треті особи на стороні позивача представник ВМО НСНУ у Винниківській ТВК та кандидати в депутати від БЮТ, а на стороні відповідачів представники ВО «Свобода», Партії Регіонів та СДПУ(о), на підставі скарги яких Винниківська міська ТВК і визнала вибори недійсними.
Через велику кількість учасників розгляд справи обіцяє бути складним. Наразі суд заслуховує пояснення сторін. Найімовірніше, що сьогодні судове слухання завершено не буде.
Нагадаємо, що 31 березня 2006 року Винниківська міська ТВК внаслідок розгляду скарги представників ВО «Свобода», Блоку «Не так!», Партії Регіонів та СДПУ(о) прийняла рішення визнати вибори до Винниківської міської ради недійсними через велику кількість порушень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ