Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Сумах, попри Януковича, людей пускали в магазин – МВС

24 листопада з робочим візитом Сумщину відвідав Президент України Віктор Янукович. Під час поїздки глава держави взяв участь у церемонії вручення Знамені кадетам Сумського ліцею, відвідав завод «Насосенергомаш» та реконструйований Сумський обласний театр для дітей та юнацтва. Саме після останнього заходу окремі центральні та обласні ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що місцевих жителів міліція та охорона президента начебто не пускали до продуктового магазину, розташованого поряд з театром юного глядача, де перебував Віктор Янукович, повідомили у СЗГ УМВС в Сумській області.

«Ця інформація не відповідає дійсності, - прокоментувала заяву ЗМІ начальник СЗГ УМВС в Сумській області Ельвіра Біганова, - під час перебування президента України на Сумщині головним завданням правоохоронних органів було забезпечення громадського порядку. Тому співробітники міліції згідно своїм функціональним обов’язкам знаходились біля об’єктів, які відвідував глава держави. Про те, що під час робочої поїздки президента на 15 хвилин буде обмежений рух автотранспорту в центрі міста громадянам повідомлялось через місцеві ЗМІ. Завдяки цьому вдалося уникнути будь-яких конфліктних ситуацій.

Керівник прес-служби УМВС вважає повідомлення про те, що співробітники міліції не пускали громадян до магазину провокаційним, адже сам магазин знаходиться на доволі значній відстані від театру. До того ж сумчани пересувались вулицею без перешкод і ті, хто хотів придбати продукти харчування , могли це зробити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ