Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Сумській області 27 вагонів зійшли з рейок

О 18 год. 55 хв. 28 січня біля с. Скрягівка Тростянецького району Сумської області на перегоні Скрягівка-Боромля Південної залізниці стався схід з рейок 27 вагонів вантажного потягу, в яких транспортувалися будівельні матеріали, продовольчі товари та мінеральні добрива. Про це повідомили в МНС.

Всього у складі потягу було 43 вагони. Деякі вагони лягли на бік та перекинулися, довжина пошкодженої колії уточнюється. Жертв та постраждалих немає. Рух залізничного транспорту організовано за резервною схемою через станції Бахмач (Чернігівська область) та Ромодан (Полтавська область).

До відновлення колії, встановлення вагонів на рейки та їх подальшого транспортування залучено 3 відновлювальні потяги Сумської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці, підрозділи 2-го спеціального регіонального центру швидкого реагування (м. Ромни), оперативно-рятувальної служби Тростянецького району, лінійного відділу міліції станції Суми. Причина сходу поїзда з рейок встановлюється.

На місці події створено оперативний штаб з ліквідації наслідків аварії, працює оперативна група Територіального управління МНС в Сумській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ