Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У "Свободі" так і не зрозуміли, на що Садовий хотів витратити майже 700 тис. грн

Депутати від "Свободи", які мають більшість у Львівській міській раді, сьогодні, 14 листопада, на сесії ради не підтримали виділення 620 тис. грн на "інші поточні видатки", а також 63 тис. грн - для Шевченківської райадміністрації на благоустрій, бо не отримали обґрунтувань щодо доцільності цього. Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Зокрема, у повідомленні сказано: "Як зазначив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету свободівець Яромир Самагальський, було ухвалено компромісне рішення і закиди міського голови про те, що депутати відмовилися виділити асигнування на прибирання міськради та послуги зв’язку є зміщенням акцентів.

«Пропозиції, які подав виконавчий комітет щодо внесення змін у загальний фонд бюджету, ми фактично підтримали. Йдеться про розподілення субвенцій з державного та обласного бюджетів, а це кошти на соціальні цілі, відшкодування різниці в тарифах, додаткові кошти передбачені для працівників дитячих дошкільних закладів. Окрім цього ми погодили збільшення асигнувань на заробітну платню по чотирьох департаментах міськради. Попри це ми не підтримали виділення 620 тисяч на інші поточні видатки, 63 тисяч для Шевченківської райадміністрації на благоустрій, бо не отримали обґрунтувань щодо доцільності виділення цих коштів. А закиди Садового про те, що, буцімто, ми відмовилися виділити асигнування на прибирання міськради і на телефонний зв'язок, є відвертим пересмикуванням та зміщенням акцентів, адже попередньо на ці цілі кошти були передбачені. Проблеми з фінансуванням сьогодні виникають через казначейство, яке затримує перерахунок коштів, та нераціональне використання коштів чиновниками. Окрім цього, не виконується як загальний фонд бюджету, так і бюджет розвитку», – зазначив Яромир Самагальський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ