Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У "Свободі" засудили інцидент біля столичного готелю під час маршу на честь С.Бандери

У ВО "Свобода" засудили інцидент біля готелю Premier Palace під час учорашнього маршу на честь дня народження Степана Бандери, повідомило УНН з посиланням на прес-службу партії.

"Свобода" засуджує зазначені провокативні дії. 2 січня 2014 року політвиконком об'єднання проаналізував результати акції; за результатами перевірки ухвалено рішення про виключення з лав ВО "Свобода" двох осіб, яких було втягнуто в інцидент і які піддалися на провокацію. Про спланованість і зрежисований характер провокації свідчить хоча б той факт, що обліковий запис (т.зв. "акаунт"), на якому було викладено змонтоване відео, було створено напередодні, а викладене відео активно розпіарили провладні "боти". Розцінюємо цей інцидент, що мав місце під час маршу, як провокацію проти "Свободи", націоналістичного руху, проти Бандери", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, за згаданим фактом до правоохоронців надійшло звернення .

Нагадаємо, 1 січня центром Києва пройшов марш на честь дня народження Степана Бандери, під час якого учасники акції тримали запалені факели, декілька з яких були кинуті до входу готелю.

Джерело: УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ