Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Святоуспенській Унівській Лаврі Отців Студитів відбудеться Єпархіальний Собор молоді „Молодь у Церкві третього тисячоліття”

У другій половині 2006 року відбудеться Єпархіальний Собор молоді „Молодь у Церкві третього тисячоліття” — про це повідомив прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ о. Павло Худ.
Місцем проведення Собору обрано Святоуспенську Унівську Лавру Отців Студитів. За попередніми даними його учасниками будуть близько 100 молодих людей. Собору передуватиме тривала програма підготовчих заходів.
Традиційно на Квітну неділю у Стрийській єпархії проходить День молоді. Цього року він проходитиме 16 квітня. Гаслом цьогорічного Дня молоді, запропоноване Папою Венедиктом XVI „Слово Твоє – світильник для моїх ніг та стежок моїх”. В рамках відзначення Дня молоді планується проведення різноманітних заходів у 334 парафіях та 16 деканатах єпархії.
20 травня 2006 року у Стрию проходитиме Форум молодіжних організацій Стрийської єпархії. Третій раз за п'ятилітню історію існування єпархії молоді люди зберуться разом, щоб обговорити питання участі молоді в релігійному житті Церкви та громадському житті суспільства.
Приготування до Собору молоді Стрийської єпархії продовжиться проведенням молодіжної пішої прощі до Гошева. 21 травня 2006 року молоді люди стануть учасниками XIV-ої за всю новітню історію прощі до Гошівського монастиря Отців Василіян на Івано-франківщині. Прочани вирушать зі Стрия і пройдуть близько 30 кілометрів.
З 1 до 10 червня 2006 року Молодіжна комісія Стрийської єпархії особливу увагу приділятиме євангелізації серед молоді у селах єпархії. В рамках цього планується проведення реколекцій для молоді, духовно-вишкільних таборів, молитовних чувань тощо.
В липні 2006 року для волонтерів, які допомагатимуть при проведенні Єпархіального Собору молоді, відбудеться вишкільний табір. Табір проходитиме 3-12 липня у м. Скадовськ на Херсонщині.
3 вересня 2006 року, напередодні Єпархіального Собору, відбудеться з'їзд молоді Стрийської єпархії. В рамках з'їзду також відбудеться молодіжний пісенний фестиваль „Відлуння”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ