Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сихівському районі Львова за два дні затримано шість осіб з наркотиками

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, за два дні, львівські патрульні шість разів виявили в громадян ймовірно наркотики. Всі випадки трапилися в Сихівському районі

Зокрема, вчора, під час патрулювання на вулиці Стрийській, екіпаж патрульних побачив чоловіка, який пришвидшив свій хід, коли побачив службовий автомобіль поліції. Інспектори вирішили його зупинити та перевірити, чи причетний даний громадянин до правопорушень. Під час спілкування особа дуже сильно нервувалася та не могла чітко відповісти на запитання. В ході поверхневої перевірки, в наплічнику в чоловіка виявили пакет з речовиною, яка ймовірно є наркотичною. На місце викликали експерта, який вилучив пакет на експертизу. 35-річного чоловіка передали слідчим Сихівського відділу поліції.

Сьогодні вночі, на вулиці Полуботка, патрульні зупинили чоловіка, який змінив напрямок руху при появі поліцейських. Його попросили зупинитися та показати, що він має при собі. В пачці з-під сигарет інспектори виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною. Чоловік розповів, що це амфетамін. 33-річного чоловіка передали слідчим Сихівського відділу поліції, а порошок вилучили на експертизу.

В той самий час, на проспекті Червоної Калини, патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з інспекторами, чоловік нервувався та дивно себе поводив. Його попросили показати, що він має при собі. В кишені у водія виявили пакет з кристалізованою речовиною. 21-річний чоловік відмовився пояснювати, що це. На місце викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Нагадуємо, що напередодні, патрульні тричі за ніч затримали осіб з ймовірно наркотичними речовинами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ