Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У театрі ЗОК прем’єра вистави Матея Вішника „Пригода, яку розповів один саксофоніст”

До Дня Валентина у театрі Західного оперативного командування відбудеться прем’єра вистави Матея Вішника „Пригода, яку розповів один саксофоніст”. Це лірична вистава, у якій гратимуть лише двоє акторів та двоє дітлахів, що зображатимуть янголів, – розповів сьогодні, 10 лютого, під час прес-конференції режисер та один з акторів Роман Скоровський. За словами виконавиці головної ролі Мар’яни Кучми, вистава є дуже цікавою, проте невідомо, як її сприймуть глядачі, адже „актори виходили з того, що мали”. Цікавою, на думку акторки, була і робота над виставою: „Працювати на сцені лише вдвох дуже важко, бо тут багато простору і заповнити його двом акторам нелегко”, – сказала Мар’яна Кучма.
„Ще одна мета, яку переслідували актори, – привернути увагу до проблем театру, підтримати його та переконати громадськість, що театр живий”, – сказав Роман Скоровський. „Те, що відбувається з театром – злочин”, – додав актор.
Прем’єра відбудеться 14 та 15 лютого о 19 годині. Як обіцяють актори, вистава регулярно йтиме в театрі ЗОК, а в березні її демонструватимуть у Києві, після чого, можливо, відбудуться гастролі і по інших містах України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ