Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Telegram та Messenger працює чат-бот про коронавірус

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
У Lvivcityhelper bot, що працює у Telegram та Facebook, є окремий розділ про коронавірус, який дає відповіді на найпопулярніші запитання мешканців, пов’язані з ним. Про це нагадують у прес-службі ЛМР.

Рубрика ʺЛьвів VS коронавірусʺ охоплює 3 категорії: ʺВажливе про вірусʺ, ʺКарантинʺ та ʺГотовність Львоваʺ. Перша — розповідає про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику, як не захворіти тощо. Друга — які заклади працюють, а які зачинені, як курсує громадський транспорт та куди звертатися представникам бізнесу. Третій — чи готовий Львів до поширення захворювання на територію міста, що робить міська влада, аби не допустити цього, яке обладнання та засоби захисту для медиків закуповують, та де можна отримати більше інформації.

ʺLvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус — головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-ботіʺ, — розповіла керівниця міського управління ІТ Олена Гунько.

Знайти Lvivcityhelper bot:

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині запустили інтернет-платформу "STOP COVID-19"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ