Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Тернополі хлопець «натравив» на правоохоронців бійцівського пса

У Тернополі за вчинення хуліганства та опір працівникам правоохоронних органів відповідальність буде нести 25-річний хлопець. Про це сьогодні, 31 липня, повідомили в УМВС України у Тернопільській області

Виявилось, що пізно ввечері хлопець вчинив протиправні дії в одній з літніх торгових яток, що на вул. Симоненка. Туди він приїхав мотоциклом. Зі слів очевидців, молодик був у стані алкогольного сп’яніння. Вів себе агресивно: розкидав товар, використовував нецензурну лайку стосовно працівників та відвідувачів торгової ятки.

Продавці викликали правоохоронців, проте зловмисник встиг втекти.

Міліціонери  патрульної служби Тернопільського міського відділу міліції таки розшукали його в одному з дворів на вул.Володимира Великого. Молодиквстиг побувати вдома та вийти в двір з собакою.  Помітивши правоохоронців, зловмисник спочатку став погрожувати їм, відтак кинувся втікати, проте міліціонери наздогнали втікача. Далі тернополянин нацькував на працівників патрульної служби свого собаку(бійцівська порода «Амстаф»), який кинувся на правоохоронців.

Щоб захиститися від агресивного тер’єра, міліціонери спочатку застосували гумову палицю та сльозогінний газ. Та це викликало ще більшу агресію  бійцівського собаки. Один із співробітників міліції змушений був використати табельну зброю. Попереджувальний постріл трохи втихомирив запал і господаря, і пса. Зловмисника

Цей факт внесли до ЄРДР і кваліфікували за частиною другою статті 342 та частиною першою статті 296 Кримінального кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ