Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тернополі створюють єдину опозиційну партію

Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна, ініціює проведення загальної конференції опозиційних сил Тернопільщини, для реалізації ідеї Юлії Тимошенко про створення єдиної партії. Про це повідомила прес-служба депутата.

«Я переконаний, що на сьогоднішній день ідея Тимошенко, як ніколи на часі. Очевидно, що режим президента Віктора Януковича розуміє тільки коли з ним розмовляють з позиції сили. Тому є потреба створити справді потужну, єдину політичну партію», - зазначив Барна.

Він розповів, що вже найближчим часом буде розмовляти з опозиційними політиками Тернопільщини з приводу їх об’єднання на місцевому рівні.

«Перед нами стоїть надважливе завдання змінити клептократичний режим в Україні та повернутися на рейки демократичного будівництва. А це можливо лише тоді, коли всі демократичні політики забудуть про свої дрібні інтереси та об’єднаються в єдину потужну політичну силу. Інакше нас чекає світова ізоляція та зміцнення правлячого авторитарного режиму Януковича», - переконаний політик.

За словами депутата, основним завданням є обрати демократичного президента на виборах 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ