Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Тернополі жінка двічі вкусила інспектора ДАІ

У Тернополі на штрафмайданчику жінка двічі вкусила інспектора ДАІ за руку. Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

10 січня о 14 годині у Тернополі наряд ДПС ДАІ зупинив автомобіль “Мазда”, на лобовому склі якого був відсутній талон про проходження державного технічного огляду. При спілкуванні з інспекторами водій помітно нервував, документи на право керування надати не зміг. Згодом з'ясувалася і причина хвилювання водія - за кермом автомобіля він перебував у нетверезому стані (акт медичного огляду №3103 Тернопільського обласного наркологічного диспансеру).

Відносно порушники було складено два адміністративні протоколи за ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст.126 (керування транспортними засобами без необхідних документів), а автомобіль доставлено на штрафмайданчик.

Між тим, під час опису транспортного засобу, на майданчику з'явилася невідома жінка. Нічого не пояснюючи, вона сіла в машину та намагалася у ній закритися.

Один з інспекторів, щоб не допустити блокування дверей, просунув руку в салон автомобіля. У цей час жінка затиснула руку правоохоронця дверцятами автомобіля та двічі вкусила його за руку.

Обставини пригоди та причини дивної поведінки жінки, яка виявилася власницею авто, наразі з'ясовує прокуратура м. Тернополя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ