Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Тернополі знищили майже тонну наркотичних речовин

Майже тонну наркотиків, психотропних речовин та обладнання для виготовлення дурману днями знищили тернопільські міліціонери. З димом пішли центнери марихуани, макової соломки, кілограми психотропних речовин. Про це повідомив Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Зібраний оперативниками за три місяці цього року «врожай» виявився вагомим – для перевезення довелося наймати вантажний автомобіль. Знищені речові докази фігурували у майже двохстах кримінальних справах, порушених за незаконний обіг наркотиків. Щойно підозрюваним особам були винесені судові вироки, які вступили в законну силу, ту частину доказової бази, якою служив вилучений дурман, було знищено.

Спалення наркотичних речовин контролювала спеціально створена комісія, до складу якої увійшли представники різних правоохоронних структур.

На «чорному ринку» вартість знищеної міліціонерами партії наркотиків та прекурсорів сягає майже півтора мільйона гривень. Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в Тернопільській області Анатолій Сівчук, за останні роки правоохоронці вперше знищили таку велику кількість дурману.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ