Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У товаристві незрячих прочитали лекцію про Степана Бандеру

Міську організацію товариства незрячих відвідали історики та працівники соціального захисту. Вони розповіли незрячим про життя провідника української нації Степана Бандери та роз’яснили процедуру безкоштовного отримання технічних засобів реабілітації, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
З нагоди відзначення 100-річчя від дня народження лідера ОУН Степана Бандери в приміщенні міської організації УТОС (вул. Січових Стрільців,5) доцент НУ «Львівська політехніка» прочитав лекцію на тему «100 років із дня народження провідника нації Степана Бандери». Спілкувалися з незрячими також працівники районного відділу соціального захисту. Заступник начальника Галицького відділу управління соціального захисту Львівської міської ради Галина Войщева роз’яснила присутнім механізм забезпечення технічними засобами реабілітації інвалідів по зору згідно з Постановою Кабінету Міністрів України.
На зустрічі були присутніми 27 осіб, членів товариства незрячих, які є інвалідами І та ІІ групи із зору. Як повідомили в управлінні соціального захисту, подібні зустрічі проходять і в інших громадських організаціях Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ