Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Трампа погодили зустріч із Путіним у Парижі

Помічник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон під час розмови з президентом РФ у вівторок в Москві попередньо домовився про зустріч глав держав Росії і Сполучених Штатів наступного місяця в Парижі.

Про це повідомило за результатами переговорів американське інформагентство АР, передає Укрінформ.

"Підкреслюючи наявність розбіжностей між Росією і США, Путін наголосив на необхідності підтримувати діалог, заявивши, що він був би готовий зустрітися з Трампом у Парижі під час відзначення сторіччя з дня завершення Першої світової війни наступного місяця", - зазначається в повідомленні.

Путін сказав, що його остання зустріч з Трампом у Гельсінкі в липні була "корисною", незважаючи на жорстку дискусію. Він додав, що залишається відкритим для переговорів з Трампом у Франції, "якщо американська сторона зацікавлена в таких контактах".

Болтон, зі свого боку, відповів, що Трамп "сподівається побачити Путіна в Парижі" під час подій, присвячених ювілейній річниці перемир'я.

"Попри відмінності, які мають місце через наші різні національні інтереси, залишається важливим працювати в тих сферах, де існує можливість взаємного співробітництва", - сказав Болтон.

Як повідомляв Укрінформ, помічник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон у понеділок розпочав свій візит до російської столиці. Він провів ряд переговорів з іншими високопосадовцями, під час яких обговорював, у тому числі, можливість проведення не тільки зустрічі, а повноформатного саміту президентів РФ і США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ