Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У третьому ЛьвівськомуТижні Моди візьмуть участь модельєри з усієї Європи

3-5 квітня 2009 року у Львові втретє проходитиме Львівський Тиждень Моди, -- повідомляють організатори.
Впродовж 3 днів на Lviv Fashion Week українські та європейські дизайнери представлять нові колекції сезону «осінь/зима 2009-2010». В модному тижні візьмуть участь модельєри з Франції, Польщі, Латвії, Естонії та України.
Lviv Fashion Week – міжнародний проект, орієнтований на дизайнерів з країн Східної та Південної Європи. Формат Lviv Fashion Week передбачає щоденні покази колекцій одягу класу prêt-à-porter та prêt-à-porter de luxe і паралельне представлення колекцій дизайнерів в шоурумах. Впродовж кожного дня Lviv Fashion Week відвідують 3-4 тис. гостей, серед яких – дизайнери і баєри, представники бізнесу і профільних ЗМІ, аналітики моди і редактори глянцевих журналів. Львівський Тиждень Моди проводиться двічі на рік, навесні та восени, і пропонує якісний майданчик для модних дефіле та демонстрації колекцій.
Lviv Fashion Week відкриє колекція «Коронація слова» дизайнера Юлі Лехів. В якості моделей на подіум вийдуть відомі українські письменники: Марія Матіос, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Галина Вдовиченко, Наталія Шевченко, Анна Багряна, Андрій Кокотюха, від конкурсу «Коронація слова» - Тетяна Логуш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ