Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У третьому товариському матчі з чемпіоном Словаччини клубом “Ювента Міхаловце” „Галичанка” перемогла

“ЛНУ Галичанка” виграла третій товариський матч з чемпіоном Словаччини клубом “Ювента Міхаловце” – 31:30 (17:14). Вирішальний гол на останніх секундах з семиметрової позначки закинула Вікторія Борщенко, яка в усіх трьох іграх була кращим бомбардиром “ЛНУ Галичанки”. Нагадаємо, що перший матч завершився нічиєю – 34:34 (13:17), а в другому перемогли підопічні Душана Даніша – 32:30 (17:16). Про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі „ЛНУ Галичанка”.

Валерія Тищенко, головний тренер “ЛНУ Галичанка”, зазначила: „Сьогодні для мене була важлива не стільки перемога, скільки перевірка. Перевірка того, як дівчата гратимуть після великих фізичних навантажень. У другій половині обох таймів я випускала на майданчик гандболісток «Галичанки-2». Ми таким чином також награвали основний склад молодіжної збірної України.
«Ювента Міхаловце» – дуже міцна команда. Багато про що говорить вже те, що вона в єврокубках всього один і два м’ячі програли одній з кращих російських команд «Динамо» (Волгоград). Великих завдань перед командою не ставила, оскільки немає одразу кількох гравців основи. Артюховіч і Камєнщікова викликані до збірної Білорусі. Шимкуте і Тимошенкова незабаром вирушать разом з нашою національною командою на чемпіонат Європи. Вікторія Борщенко близько місяця не тренувалася з нами (вона їздила на збори і турніри разом зі збірною України). Подруги по команді не відчувають її. Команда в дещо розібраному стані зараз, але ми будемо працювати. Білоруски повернуться вже в понеділок. Шимкуте і Тимошенкової не буде аж до середини грудня. Але як би важко нам не було, ми не відмовимося від намірів поборотись за вихід у плей-оф.
Важливість цієї зустрічі важко переоцінити. Команді треба набиратися насамперед міжнародного досвіду, адже ви бачили як його не вистачало нам в матчах з «Нордштрандом». «Ювента Міхаловце» також пропонує потужний швидкісний гандбол, ігри з такими клубами допоможуть нам в чемпіонаті України. В подальшому ми також використовуватимемо паузи в календарі для таких міжнародних товариських зустрічей”.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ