Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У трускавецьких санаторіях уже немає вільних місць

Санаторії м. Трускавець заповнені більш як на 100%, а тому вільних місць там уже немає, — повідомив «Гал-info» міський голова Трускавця Лев Грицак.

Як розповів «Гал-info» депутат міської ради Трускавця Ігор Пілько, така ситуація є цілком закономірною, оскільки найбільший приплив туристів спостерігається саме в другій половині літа, зокрема, в серпні-вересні.
«Ситуація ускладнюється тим, що зараз проводиться капітальний ремонт одного з найбільших санаторіїв курорту — «Каштан», — зазначив Ігор Пілько. За його словами, такого ремонту потребують майже всі санаторії Трускавця.
За словами Лева Грицака, зараз у Трускавці перебуває 16 тисяч осіб, котрі відпочивають організовано, та 5 тис. осіб, що оздоровлюються неорганізовано. У першому півріччі 2006 року в оздоровницях ЗАТ “Трускавецькурорт” оздоровлювалося 49 литовців, 41 латиш, 892 німці, 129 поляків, 66 осіб — зі США. Найбільше приїжджих гостей було з Росії – 1938. На другому місці Білорусь – 898 осіб. Це на 175 осіб більше, ніж за аналогічний період 2005 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ