Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Трускавці представництво компанії „KLEMANN” розпочне випуск електротехніки для ліфтів

У Трускавці ТзОВ „Геріон”, представник німецької компанії „KLEMANN”, розпочне випуск електротехніки для ліфтів. Про це „Гал-info” повідомив директор ТзОВ „Геріон” регіонального представника „KLEMANN” в Україні Григорій Фрик.
За його словами, компанія планує випускати 500-600 комплектів електротехніки на рік, така потужність компанії дозволить потребу ринку України в електротехнічному обладнанні. „В Трускавці будуть завозити мікросхеми для електротехнічного обладнання ліфтів, а тут на місці його будуть переробляти під потреби замовника”, – сказав Григорій Фрик.
У Львові з 2700 ліфтів, заміни потребують 800. Вартість повної заміни ліфта 150 тис. грн, а його модернізація  30 - 40  тис. грн. Модернізація  дозволить продовжити термін експлуатації ліфта ще на 20-25 років – додав Григорій Фрик.
В Трускавці компанія орендувала приміщення загальною площею 600 м кв.
Компанія „KLEMANN” заснована в Німеччині в 1857 році. Виробляє 10 тисяч ліфтів в рік і експортує свою продукцію в 69 країн світу. Компанія виробляє ліфти вантажопідйомністю від 50 кг до 12 тонн та із застосуванням електричного та гідравлічного приводу: маловантажні підйомники (до 1000 кг), вантажні ліфти (до 5000 кг), пасажирські ліфти (до 5000 кг, 66 чол.), панорамні ліфти (до 1000 кг). Продукція сертифікована міжнародним сертифікатом TUV та відповідає стандартам  EN ISO 9001.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ