Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці відбувся перший з концертів у рамках проведення Благодійного марафону «Подаруй Вогник Надії»

30 липня у Трускавці відбувся перший з концертів у рамках проведення Благодійного Марафону «Подаруй Вогник Надії». У концерті взяли участь молоді львівські виконавці, котрі своїми діями допомагають та підтримують дітей, хворих на онкологічні захворювання. Серед них - модерн-балет «Білі вітрила», Калина, Назар Еней, Оленка, Роман Гамкало та спеціальний гість - Андріана. Також на концерт завітали: переможець конкурсу «Український формат» група «Десерт» та метр української естради Юрій Цвєтков. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Як повідомляє президент Благодійного фонду  “Фундації Мавік ” Віктор Макарчик, шоу у підтримку дітей, що страждають на онкологічні захворювання, зібрало велику кількість глядачів та 4 тис. 156 грн. благодійних пожертв. Президент Благодійного фонду “Фундації Мавік” Віктор Макарчик висловив подяку усім, хто долучився до проведення цього Благодійного Концерту, зокрема: міському голові м. Львова Анрієві Садовому, котрий узяв під свій патронат Благодійний Марафон «Подаруй Вогник Надії», міському голові Трускавця Леву Грицаку, який узяв під свій патронат проведення Благодійного концерту у Трускавці.
Великий Благодійний марафон «Подаруй вогник Надії» стартував 1 липня і триватиме до 19 грудня 2006 року. Марафон відбувається під патронатом міського голови Львова Андрія Садового. Протягом п’яти з половиною місяців громадськість Львова та області інформуватимуть про проблеми дитячої онкології та збиратимуть кошти на лікування онкохворих дітей.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ