Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У централізованій бібліотечній системі для дітей міста Львова проходять заходи до 145-ї річниці від дня смерті Тараса Шевченка

Близько двадцяти заходів, присвячених 145-й річниці від дня смерті Тараса Шевченка, в ці дні проходять у централізованій бібліотечній системі для дітей міста Львова.
 Сьогодні, дев’ятого березня, у центральній дитячій бібліотеці проходили — година пам’яті «Тарасові березини» (2-4 кл.), літературна дискусія «Тарас Шевченко: модний чи необхідний?» (7-9 кл.). Також шостого березня відбувався урок юного філокартиста «Шевченківська листівка» (5-7 кл.). Про це «Гал-info» повідомила начальник управління культури Львівської міської ради Віра Покотицька.
 У бібліотечних філіях з 2 по 27 березня також проходитимуть заходи. Зокрема, вже відбулися мистецька година «Мовою Шевченкового пензля» (3-4 кл.), літературна година «Йду з дитинства до Тараса» (2-3 кл.), літературне знайомство «Маленьким про великого поета» (3 кл.).
 Сьогодні у бібліотечних філіях проходять і вже відбулися літературний ранок «Уклін Тобі, Кобзарю наш» (4 кл.); усний журнал «Гордий, величний, палкий і нескорений, наш незабутній славетний Кобзар» (4 кл.); година-роздум «Ти з нами скрізь, як ми з Тобою» (9 кл.); літературне свято  «Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття» (5 кл.); літературна замальовка «Березіль Кобзаря» (4 кл.); тематична бесіда «Гілки Шевченкового роду» (3-4 кл.); поетична година «Із творчої криниці Кобзаря» (4 кл.); літературний альманах «Творчість Шевченка» (7 кл.).
 Завтра, 10 березня, у бібліотечних філіях відбудуться — літетурознавча розвідка «Образ жінки у творчості Шевченка» (7-8 кл. бібліотечна філія № 9); година-спомин «Життя в легенду перейшло» (6 кл. № 10); літературно-музична композиція «Шевченкова стежина не заросте» (5-6 класи № 11); Літературне досьє «Шевченко знаний і невідомий» (5 кл. філія № 21); конкурс декламаторів «Шана Тобі, Кобзарю!» (4 кл. філія № 22); година цікавої інформації «Шевченко у бронзі, мармурі, граніті» (пам’ятники поетові) (5-7 кл. філія № 29).
 Останній захід, присвячений 145-й річниці від дня смерті поета у ЦБС для дітей міста Львова, відбудеться 27 березня у бібліотечній філії № 27 — літературний діалог «Шевченко сучасний» (7 клас).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ