Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Центральній дитячій бібліотеці Львова проведуть Форум юних омбудсменів

У рамках відзначення акції „День гри та дозвілля” більш ніж 300 дітей віком від 4 до 16 років сьогодні відвідали Центральну дитячу бібліотеку. Про це в коментарі „Гал-info” повідомила завідувач відділу обслуговування Центральної дитячої бібліотеки Наталя Бібіка.
За її словами, акція була приурочена до Всесвітнього дня захисту дітей, та у зв`язку з жалобою 20 листопада її перенесли на тиждень.
„Проект проходив під гаслом „Бібліотека для дітей - простір для дитячих радощів”. Справа в тому, що в бібліотеці відбувається процес модернізації, зокрема, у поєднанні пізнавальних та ігрових технологій у навчанні. Бібліотеку відвідали більше 300 дітей, для яких ми, починаючи з 11:00 проводили мистецькі хвилинки, руханки, вікторини та конкурси. Також відбулася презентація ігор для творчого розвитку дитини: вишивання та ліплення з глини. Для учнів першого класу провели інтерв`ю „Іграшка XXI століття”, у ході якої розповіли історію ляльок. Такі проекти сприяють творчому та інтелектуальному розвитку дітей, тому ми і надалі плануємо брати участь у подібних заходах, зокрема, з 3 по10 грудня у Центральній дитячій бібліотеці ми проводитимемо Форум юних омбудсменів, де розповідатимемо дітям про їхні права”, - повідомила Наталя Бібка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ