Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У центрі Києва встановлено рамки з металошукачами

Обстановка в центрі Києва, де сьогодні мають продовжитися заходи із вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, станом на 9-ту годину ранку спокійна. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, серед присутніх на Майдані здебільшого правоохоронці, людей у цивільному - одиниці.

Усі виходи з метро на станціях “Хрещатик” та “Майдан Незалежності” відкриті, та у підземних переходах чергують групи поліцейських.

На підходах до Хрещатика з боку вулиць Богдана Хмельницького, Прорізної й Грушевського встановлено рамки з металошукачами, поблизу чергують поліцейські.

Крім того, обабіч центральної вулиці столиці та Майдану й поблизу Жовтневого палацу чергують автомобілі «Швидкої допомоги», пожежні машини та стоять автобуси з правоохоронцями.

Читайте також: У Києві місця загибелі майданівців посипали пелюстками

Біля стели навпроти Головпоштамту змонтовано фотовиставку з портретами військових - учасників АТО, а також мультимедійні екрани, на яких час від часу змінюються портрети загиблих Героїв Небесної Сотні. Тут же на узбіччі Хрещатика з лампадок викладено надпис “Героям Слава”.

На Майдані також звучить пісня “Пливе кача”.

ukrinform.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ