Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова підлітки намагались обікрасти шопку

Двоє хлопців у Львові намагались викрасти гроші з шопки, що біля входу до ратуші, і відсвяткувати за них день народження. Про це „Гал-info” повідомила працівник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Ольга Детюк.
За її словами, двоє хлопчаків недільного вечора о 23.50 проходили біля ратуші. Біля входу до Львівської мерії встановлена велика дерев’яна шопка. Святій родині впродовж свят львів’яни та гості міста кидали гроші. Їх назбиралось близько 400 гривень. Ніхто навіть не підозрював, що з маленької Святині, до якої люди приходять помолитися, хтось викрадатиме зібрані кошти. Того дня патрульно-постова служба, як завжди, обходила територію. Офіцери помітили, що двоє хлопців намагаються викрасти гроші з дерев’яної скриньки і затримали їх на «гарячому».
Батьки молодиків зловживали алкоголем, і не могли займатися вихованням дітей. Обоє хлопчаків виховувались в інтернаті, один з них мешканець Львова, а інший проживає у Яворівському районі з матір’ю та вітчимом. Підлітки не можуть знайти роботу, а от відсвяткувати повноліття хочеться. Можливо, це й підштовхнуло лиходіїв на злочин. Одному з них наступного дня виповнювалось 18 років, от вони й вирішили вкрасти паперові купюри, які лежали без нагляду.
Міліціонери затримали молодиків, склали амінпротокол і направили справу до суду. Там вирішуватимуть долю тих, хто спокусився на гроші з шопки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ