Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У центрі Львова планують звести 13-поверховий офісний центр

У Львові практично в центрі міста планують звести 13-поверховий офісний центр. Про це йшлося 18 листопада на громадських слуханнях «Проекту містобудівного обґрунтування зміни цільового призначення ділянки та розміщення офісного центру на вул. Під Дубом у Львові». Проектована земельна ділянка розташована поблизу історично сформованого центру міста, на роздоріжжі вулиць Джерельна – Куліша, та охоплює територію колишнього підприємства «Львівський автоелектроремонтний завод». На цей час на ділянці є одно- та двоповерхові капітальні будівлі, які підлягають демонтажу.

 

За словами головного архітектора проекту Юрія Столярова, планується будівництво офісного центру на 700 робочих місць. Також в планах забудовників обладнати багаторівневу автостоянку на більш як 100 місць. Загальна плаща майбутньої забудови 3215 м. кв., а площа ділянки 0,3794 га.

 

Наразі невідомо, коли розпочнеться будівництво, адже поки що проект не одержав погодження управління архітектури. Однак замовники мають надію, що до 2012 року офісний центр уже почне функціонувати.

 

Замовником є ТзОВ «Форум парк-Захід».

 

Містобудівне обґрунтування було погоджене та рекомендоване до затвердження в разі отримання погодження управління архітектури.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ