Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова встановили нову станцію для зарядки електрокарів

У серпні ТЦ «Роксолана» разом з компанією «Автоентерпрайз» встановили електрозарядну станцію для електромобілів на території перед торговим центром, що у Львові на площі Соборній, 14-15.

Така станція може заряджати одночасно два електромобілі, вона підходить для електрокарів будь-якої моделі. Наприклад, щоб повністю заправити Nissan Leaf знадобиться  до 3,5 год, цього вистачить, щоб проїхати відстань до 200 км. Для Tesla Model S – від 3 до 8 год, до 500 км відповідно.

​«Встановлення електрозарядної станції – наш черговий крок у розвиток екологічного транспорту Львова. Ми дбаємо про екологію і водночас пропонуємо додаткові послуги нашим відвідувачам. Минулого року ми встановили велопарковку, тепер от станцію для безкоштовної зарядки електромобілів клієнтів компанії «Автоентерпрайз». Поки електрокар заряджається – водій матиме час на шопінг у ТЦ «Роксолана», зможе насолодитися вишуканою стравою у ресторані «PartyFon» чи філіжанкою запашної кави у атмосферній пекарні «Білка»,- прокоментувала директор PR-відділу ТЦ «Роксолана» Тетяна Альховська.

За інформацією компанії «Автоентерпрайз», з початку року приріст електромобілів в Україні зріс більш, ніж на 25% у порівнянні з 2015 роком. Загалом в Україні більше 2500 власників електрокарів. Зважаючи на низку переваг такого виду транспорту, зокрема економічність, адже заправки безкоштовні і екологічність через відсутність шкідливих викидів в атмосферу, у компанії прогнозують, що кількість електрокарів буде збільшуватися. Зазначимо, що «Автоентерпрайз» - єдиний сертифікований імпортер електромобілів в Україні. Компанія активно розвиває інфраструктуру для своїх клієнтів, зокрема розширяє власну мережу електрозаправок. На сьогодні вона налічує понад 300 електрозаправних станцій, і є найбільшою мережею електрочарджерів в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ