Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова затримали п’яного водія

17 липня, близько 21 години, командир велопатруля, Назар Прінь, у свій вихідний день йшов Площею Ринок та побачив групу осіб, які голосно сперечалися та вживали ненормативну лексику, чим і звернули на себе увагу. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Патрульний побачив, що один з чоловіків, який був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, сів за кермо мопеда та почав їздити по площі. Мопед ймовірно мав технічні несправності, оскільки щоб розпочати рух, двоє осіб штовхали його. Патрульний зателефонував на 102, викликав колег та вирішив підійти до водія щоб застерегти від їзди. Проте водій почав їхати геть. Патрульний вирішив не гаяти час та побіг за ним, щоб той не наробив біди. Менш ніж за хвилину патрульний наздогнав чоловіка та зупинив його. Екіпаж патрульних, який прибув на місце, запропонував водію пройти перевірку на приладі Drager. Чоловік погодився. Результат - 1.48 проміле, що більш ніж у 7 разів вище допустимої норми. На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

"Це практичний приклад того, що декларує Закон України "Про Національну поліцію", 24/7 на варті правопорядку! Дякую за службу!", - відзначив у соціальних мережах роботу інспектора начальник управління патрульної поліції у Львівській області, Роман Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ