Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Центрі Шептицького презентуватимуть програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Підприємців Львівщини запрошують на презентацію програми "Доступні кредити 5-7-9%". Про це сьогодні, 7 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.

У середу, 4 березня в Центрі Митрополита Андрея Шептицького УКУ відбудеться презентація програми «Доступні кредити 5-7-9%». Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

В межах заходу учасники отримають:

- повну та достовірну інформацію про Державну програму «Доступні кредити 5-7-9%»;

- інформацію про правила інвестиційного кредитування в рамках Програми;

- інформацію про вимоги та рекомендації з підготовки повного пакету заявки;

- інформацію про навчальні програми із бізнес-планування та здійснення підприємницької діяльності;

- інформацію про екосистему підтримки підприємництва в Україні: доступ до знань, доступ до фінансування.

Участь у заході візьмуть представники Львівської облдержадміністрації, Офісу розвитку МСП, Фонду розвитку підприємництва, банків-партнерів, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-середовища Львівщини.

За додатковою інформацією щодо участі у заході можна звертатися у департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації за номерами телефонів: +38(032)299-92-79, +38(032)261-26-65,+38(032)261-27-13 та/або на електронну адресу: [email protected].

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, потрібно зареєструватися за посиланнями:

- реєстрація для підприємців за посиланням.

- реєстрація для екосистеми підтримки підприємництва (бізнес-школи, асоціації, громадські організації, інкубатори тощо) за посиланням.

Зазначимо, що 24 січня Кабінет Міністрів України прийняв постанову №28 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва», яка запускає надання фінансової державної підтримки суб'єктам мікро - та малого бізнесу через Фонд розвитку підприємництва. Документ дозволяє Фонду (який підпорядковано Мінфіну) запровадити програму «Доступні кредити 5-7-9 %».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ