Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У церкві на Сихові виставлять для почитання мощі св. Папи Івана Павла ІІ

З нагоди 15-ої річниці візиту Папи Івана Павла ІІ до Львова, у суботу, 25 червня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові (проспект Червоної Калини, 70), буде можливість помолитися біля часточки мощей св. Івана Павла ІІ, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святиню привезуть з Кракова, з благословення кардинала Станіслава Дзівіша, багатолітнього особистого секретаря Папи Івана Павла ІІ, і виставлять для почитання під час вечірні, о 19.00 год., повідомляє Духовна велич Львова.

«Тіло людини залишається храмом Духа Святого. Через почитання часточки мощей св. Папи ми зможемо бути поруч з людиною, яка була духовно наближена до Господа і вела нас дорогою істини. Крім того, ми будемо вчитися з його навчань, його слова і просити в нього ласки любити Бога так, як він це робив. Іван Павло ІІ закликав не боятися. Зокрема не боятися бути святими, змагатися за правду. Це єдиний шлях, яким має йти християнин», - зазначає о. Орест Фредина, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Наступного дня, у неділю, об 11.00 год. у храмі Різдва пресвятої Богородиці, що на Сихові, розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Венедикт.

У межах святкування на площі перед храмом покажуть фільми, присвячені святому Папі та його візиту до України (відеокатехеза). Також передбачена загальнорозважальна програма для дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ