Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Турківському району стартував чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед неповносправних спортсменів

На базі олімпійської підготовки в селі Верхнє Турківського району Львівської області відбудеться чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору,- про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Зокренма, З 25 січня до 1 лютого в Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Верхнє Турківського району, відбудеться чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору.

У змаганнях візьмуть участь близько 50 спортсменів, які представлятимуть команди 10 областей України, в т.ч. змагатимуться члени параолімпійської збірної команди України. Серед учасників буде і один представник Львівщини – Олег Лещишин.

Участь у церемонії відкриття змагань 26 січня візьме президент Національного Параолімпійського комітету України, Народний депутат України Валерій Сушкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ