Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У турнірі з міні-футболу на призи Благодійного фонду Андрія Котельника перемогла команда «Енергія» з Нового Львова

17 липня відбулось закриття турніру з міні-футболу серед юнаків, а також урочисте вручення призів від організаторів - Благодійного фонду Андрія Котельника та „ТВД-СПОРТ”. Турнір відбувався 16-17 травня в селі Малечковичі Пустомитівського району. Про це «Гал-info» повідомив Андрій Котельник – відомий львівський боксер, інтерконтинентальний чемпіон світу за версіями WBO та WBA.

У турнірі взяли участь 8 команд. У фіналі зустрілись команда Благодійного фонду Андрія Котельника і команда «Енергія» з Нового Львова. Матч зіграно внічию 0-0, однак ФК «Енергія» таки здобув перемогу, розігравши пенальті з рахунком 2-1. Третє місце посіла львівська команда «Вікторія». Переможців нагородили медалями, кубками, цінними призами і новими спортивними формами.
Зазначимо, що до участі у турнірі на призи Андрія Котельника не допускаються команди, утворені на базі училищ фізкультури, спортивних ліцеїв тощо. За умовою турніру, кожна команда має складатись з десяти гравців, з них 4 гравці 1991 р.н, 4 гравці – 1992 р.н, 3 гравці 1993 р.н.
Метою цих змагань є популяризація міні-футболу, пропаганда здорового способу життя. Турнір проводиться за підтримки „Кредобанку”. Попередньо між банком та Андрієм Котельником було підписано угоду  про подальшу співпрацю і популяризацію спорту серед дітей. Вже неодноразово на призи Андрія Котельника відбувались подібні турніри з боксу. Зокрема, з 1 по 10 липня за підтримки „Кредобанку” уже проводився боксерський турнір серед кращих боксерів віком 13-15 років у місті Славську.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ