Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Турці підбили підсумки проекту “Сталий розвиток Турківської транскордонної зони”

8 вересня у залі засідань Турківської районної ради відбулася підсумкова конференція в рамках Проекту Програми малих проектів транскордонного співробітництва ТАСІS “Сталий розвиток Турківської транскордонної зони”. На конференції були присутні начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Львівської облдержадміністрації Оксана Музичук, голова Старосамбірської районної ради Володимир Горбовий, перший заступник голови Турківської  райдержадміністрації Б. Бегей, голова Турківської районної ради Ю. Лила, начальник управління економіки райдержадміністрації П. Янінович, консультант голови районної ради з питань транскордонного співробітництва, депутат районної ради М. Лила, депутати районної ради, сільські голови та делегація Староства Бєщадського повіту (Республіка Польща).
Під час конференції обговорили питання про результати проекту “Сталий розвиток Турківської транскордонної зони”, оцінили можливий вплив відкриття та функціонування пункту перетину кордону “Боберка – Смольнік” (Журавін) на соціально-економічну та екологічну ситуацію регіону, зробили рекомендації місцевим органам влади та самоврядування Бєщадського повіту та Турківського району, а також розглянули можливості фінансування і реалізації запропонованих проектних ініціатив.
 Робота над проектом «Сталий розвиток Турківської транскордонної зони» тривав півроку. Його мета – налагодити співпрацю між місцевою владою з двох боків кордону, проінформувати місцеве населення про вплив на регіон відкриття та функціонування пункту перетину кордону “Боберка – Смольнік” (Журавін), розробка і поширення рекомендацій для нормативно-правових актів органів влади обласного і районного рівня. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ