Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тягнибока і Захарченка спростували заяви одне одного

ВО "Свобода"спростувала повідомлення МВС про затримання голови райорганізації партії в Полтавській області за його причетність до замаху на замовне вбивство двох чиновників.

"26 січня МВС розповсюдило інформацію про нібито причетність голови партійної районного осередку до замаху на замовне вбивство голови Машівської РДА. Полтавська обласна організація ВО "Свобода" заявляє: керівник Машівської партійної районної організації Павло Байдуков не має до цього ніякого відношення, і , відповідно, не є затриманим правоохоронцями", - заявили у прес-службі Свободи.

"Я зараз вдома і про моє затримання мені нічого не відомо. Вважаю цю інформацію свідомою провокацією влади, спробою очорнити і повісити дану справу на "Свободу", - заявив у свою чергу Байдуков.

У свою чергу в МВС спростували інформацію ВО "Свобода" про арешт керівника Кіровоградської облорганізації Олександра Ромащенка.

За інформацією відомства, Ромащенко був запрошений для дачі пояснень в якості свідка.

"У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 293 Кримінального кодексу (організація групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку або суттєвого порушення роботи транспорту), судом було винесено рішення про здійснення приводу свідків", - зазначили в МВС.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ