Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тимошенко кажуть, що її рекламу транслюють абсолютно безкоштовно

Соціальна реклама за участі прем’єра Юлії Тимошенко розміщується на телеканалах безкоштовно. Про це йдеться у повідомленні управління у зв’язках із ЗМІ секретаріату Кабміну у відповідь на заяву Партії регіонів про те, що реклама Тимошенко коштує 430 мільйонів гривень.
"Такий принцип, відповідно до законодавства, зокрема, застосовувався при розміщенні соціальної реклами про закупівлю зерна на потреби держави, про заборону грального бізнесу та ін", - заявляють у прес-службі.
При цьому у Кабміні підкреслюють, що уряд і надалі буде налагоджувати "тісну комунікацію із громадами та окремими громадянами, аби допомогти у вирішенні проблем, які потребують втручання уряду".
У Кабміні нагадали, що в соціальній рекламі вказувалися номери урядових "гарячих ліній", куди може зателефонувати кожен охочий та розповісти, хто і де порушує їх права.
"Управління у зв’язках зі ЗМІ дякує усім телеканалам країни, які, як і Уряд, опікуються проблемами простих людей, відгукнулися на прохання та віднайшли можливість протранслювати урядову соціальну рекламу", - йдеться у повідомленні.
Як відомо, раніше Партія регіонів заявляла, що гроші для підвищення соціальних стандартів можна взяти, зокрема, з коштів, які витрачаються урядом на його відеоролики.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ