Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Тимошенко нагадали Садовому про ідею, яка зекономить для Львова кілька мільйонів

Нардеп від БЮТу Олекса Гудима закликав владу Львова оптимізувати систему управління комунальними теплоенергетичними підприємствами. «У маленькому Львові ми маємо два теплокомуненерго – «Львів-» і «Залізничтеплоенерго». Рік тому мер Андрій Садовий гаряче підтримав запропонований мною варіант економії на кілька мільйонів гривень: об’єднати ці підприємства. Ця ідея наразі все ще обговорюється серед депутатів», – зазначив нардеп. Про це повідомив виборчий штаб Ю.Тимошенко на Львівщині.

 

За словами народного депутата Уряд Юлії Тимошенко  також готовий надати Львову підтримку у питанні переведення ТЕЦ-2 з газу на вугілля.

 

«Ця львівська ТЕЦ була спроектована на споживання вугілля. Останнє, як відомо, є нашим головним енергоресурсом, що дозволить зменшити залежність України від зовнішніх поставок енергоносіїв. Нові екологічно чисті технології його спалювання дозволяють до того ж економити значні кошти і не підвищувати тарифи на тепло для мешканців».


«З ініціативи Тимошенко уряд до того ж виділив близько 14 млн грн державних коштів на покриття боргів львівських комунальних теплоенергетичних підприємств, інакше б вони не змогли отримати ліміти газу і вчасно розпочати опалювальний сезон», - додав народний депутат.

  

Також нагадаємо, що цього року з ініціативи Тимошенко уряд виділив 13,6 млн грн на реконструкція теплової ізоляції магістрального теплопроводу від теплоцентралі "Північна" (ТЕЦ-2) у Львові. 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ