Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тимошенко вкрали 3%?

Керівник центрального виборчого штабу кандидата у президенти України Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє, що результати голосування, оприлюднені Центральною виборчою комісією, є свідченням фальсифікацій з боку Партії регіонів. Про це О.Турчинов заявив сьогодні на брифінгу.

«Ми лише констатуємо, що наші опоненти, представники Віктора Януковича, змогли зробити локальні фальсифікації на багатьох дільницях Східної України», - сказав О.Турчинов. За його словами, зокрема, йдеться про Донецьку, Луганську, Харківську, Дніпропетровську та інші області.

«На близько 3% зменшено результат Юлії Тимошенко і близько на 3% збільшено результат Віктора Януковича», - вважає О.Турчинов.

Водночас, за його словами, результати паралельного підрахунку голосів, який проводили представники БЮТ, свідчать про те, що розрив між двома кандидатами – В.Януковичем і Ю.Тимошенко – становить близько 4%.

Керівник штабу Ю.Тимошенко також додав, що свідченням здійснення фальсифікацій є велика кількість протоколів, які не відповідають кількості голосів у кожного з кандидатів, передає УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ