Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тимошенко вилаяли Ющенка «сушеною мумією»

Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко не слухатиме порад і оцінок політичних трупів. Про це сказав заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв, коментуючи заяву Віктора Ющенка, зокрема про те, що «Тимошенко – політична вдова».

«Політичні трупи не повчають дієвих політиків, яким уже не один рік довіряє пів країни, і не вказують, де їм бути», - зазначив політик.

При цьому Соболєв радить Ющенку перед тим, як зараховувати чи не зараховувати когось у патріоти, подивитися спершу на самого себе.

«Нас не дивує поведінка  Ющенка, бо саме ця людина привела за руку до влади вигідного соратника Віктора Януковича, цинічно і нахабно переступаючи через закони і Конституцію. А сьогодні своїми заявами і далі підтримує антиукраїнські сили, поливаючи Юлію Тимошенко брудом», - заявив Соболєв.

Крім того бютівець нагадує екс-президенту, що народ на президентських виборах дав йому належну оцінку.

«За роки свого президентства Ющенко втратив усю довіру українського народу, його результати на виборах є яскравим доказом того, що Ющенко став політичним трупом, сушеною мумією», - підсумував політик, повідомила прес-служба БЮТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ