Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Тимошенко вже вимагають не визнавати результати на Батьківщині Януковича

Штаб Юлії Тимошенко має намір оскаржити результати президентських виборів на окремих дільницях у Донецькій області. Про це в неділю на прес-конференції повідомив керівник штабу Олександр Турчинов.

"У Донецькій області, де у багатьох наших членів дільничних виборчих комісій немає можливості працювати, ми, безумовно, будемо вимагати на цих дільницях не визнавати результати виборів", - сказав він.

Він уточнив, що будуть оскаржуватися результати на тих дільницях, де зафіксовані порушення, і як наслідок - допущені масові фальсифікації.

"Ті злочинні методи, які використовували наші опоненти перед виборами, вони продовжать і надалі", - заявив Турчинов.

Серед порушень керівник штабу Тимошенко відзначив факти наявності в день виборів передвиборчої агітації Віктора Януковича у столиці та багатьох регіонах країни.

Також Турчинов заявив про виявлення на виборчих дільницях у Київській області ручок зі зникаючими чорнилом за підміну яких був затриманий голова комісії, представник кандидата Януковича підвезення виборців до місця голосування у південних і східних областях України.

За його словами, у Івано-Франківській області міліцією були затримані представники штабу Януковича за спробу встановлювати загороджувальні пристрої на дорогах до виборчих дільниць, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ