Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У «Великій коляді» у Львові заспівають понад 80 колективів

Упродовж усіх свят і до 30 січня, у Львові в Домініканському соборі проходить фестиваль «Велика коляда», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогорічний фестиваль заохочує учасників до виконання лемківських колядок, щедрівок та віншувань. Фестиваль у місті відбувається дванадцятий рік поспіль.

До участі зголосилися понад 80 колективів-учасників зі Львова, Львівської області, а також з Тернополя, Івано-Франківська, Долини, Надвірної, Черкас, Чернігова, Херсона, Ялти.

«Цього року тематика фестивалю – це лемківська коляда. Вона звучатиме на 4 голоси. Крім того, колядки доповнюватимуть оркестровими елементами», - розповів під час брифінгу координатор фестивалю Юрій Антків.

Фестиваль відбуватиметься в форматі концертних виступів (щовечора у будні о 19.00, в суботу о 15.00 – концерти за участю 3-4 колективів) та трьох гала-концертів (16, 23 та 30 січня).

Під час гала-концертів звук і зображення транслюватиметься на площу Музейну. В такий спосіб усі охочі львів’яни та гості нашого міста зможуть бути на них присутніми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ