Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Великих Мостах міліціонер збив пішохода і зник з місця ДТП

7 березня, увечері, в м. Великі Мости Сокальського району працівник Сокальського районного відділу міліції здійснив наїзд на людину на пішохідному переході в центральній частині міста і втік з місця пригоди. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Постраждалого – 64-річного жителя м. Червонограда Василя Івановича Горєвого - забрала «швидка» і привезла у Великомостівську міську лікарню. Там йому надали першу медичну допомогу, а лікарі констатували діагноз - черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня, вивих правого плеча, відкритий перелом правої гомілки із зміщенням, закритий перелом нижньої гомілки, важкий травматичний шок 3-4-го ступеня та мозкова кома. Далі його направили в реанімаційне відділення Червоноградської міської клінічної лікарні.

Депутати-свободівці мали змогу поспілкуватись з дружиною поcтраждалого і запропонували свою допомогу.

За інформацією очевидців, міліціонер, який вчинив наїзд на пішохода, був в стані алкогольного сп’яніння. Наразі невідомо, де перебуває винуватець ДТП, оскільки після інциденту він зник, що завадило підтвердити інформацію свідків про стан його алкогольного сп’яніння. Автомобіль, яким вчинено наїзд, водій залишив на місці злочину.

Сьогодні, 8 березня, на цьому пішохідному переході організували чергування працівників ДАІ, які затримують водіїв, що не пропускають пішоходів на переході.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ