Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У вересні фракції Партії регіонів неминуче будуть створені у Львівській міській та обласній радах — Олексій Радзієвський

У вересні фракції Партії регіонів неминуче будуть створені у Львівській міській та обласній радах — заявив «Гал-info» народний депутат, голова ЛОО Партії регіонів Олексій Радзієвський. За його словами, регіонали щодня зустрічаються із депутатами всіх без винятку політичних сил рад усіх рівнів Львівської області. Щоправда, з ким саме вже вдалося домовитися, Олексій Радзієвський не повідомляє.

 «Говорити зараз про якісь прізвище буде неетично. Однак на початку вересня ми обов’язково повернемося до цього питання. Хочу сказати лише одне, що ми безперервно ведемо переговори і кожній з рад є депутати, які хочуть займатися справами, а не демагогією», — заявив Олексій Радзієвський.
Нагадаємо, свого часу депутат Львівської обласної ради, голова фракції УНП Олекса Гудима заявляв, що йому відомо про те, що свою згоду вступити у фракцію Партії регіонів уже дали 10 депутатів Львівської облради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ