Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У вересні Львівське регіональне відділення ФДМУ змінило форму власності 41 об’єкта

У вересні 2007 року у Львівській області регіональним відділенням ФДМУ та місцевими органами приватизації змінено форму власності 41 об’єкта: 1 об’єкт державної власності групи А приватизовано регіональним відділенням та 40 об’єктів малої приватизації комунальної власності – місцевими органами приватизації. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛРВ ФДМУ.
 Найбільше – 9 об’єктів роздержавлено управлінням комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради, 8 – Городоцькою районною радою, 6 - управлінням майном спільної власності Львівської обласної ради, по 3 об’єкти – відділом міськвиконкому по приватизації і управлінню м.Стрия, управлінням комунального майна Сокальської районної ради, по 2 - відділом приватизації та управління майном Мостиської райради та фондом комунального майна Буської районної ради. По 1 – фондом комунального майна при Перемишлянській райраді, фондом приватизації комунального майна при Яворівській райраді, виконкомом Бродівської міської ради, Радехівською районною державною адміністрацією, Рудківською міською радою, Новороздільською міською радою та Новокалинівською міською радою.
Щодо продажу пакетів акцій. На вересень 2007 року не планувався продаж пакетів акцій ВАТ на САГК, ВГРА та проведення перших торгів з продажу пакетів акцій ВАТ на ФБ.
Регіональним відділенням розпочато підготовку до проведення конкурсів з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону з продажу пакетів акцій ВАТ «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури» (61,32%) та «Перемишлянський приладобудівний завод «Модуль» (98,93%).
За вересень 2007 року (станом на 30.09.07 р.) від приватизації об’єктів державної власності надійшло 10,034 тис. грн. З початку 2007 року (станом на 30.09.07р.) від приватизації об’єктів державної власності надійшло 17 327,74476 тис. грн. (в тому числі від продажу об’єктів на фондовій біржі, ПФТС, САГК). Від приватизації об’єктів комунальної власності, здійсненої регіональним відділенням за дорученням органів місцевого самоврядування, за цей період надійшло 3565,32596 тис.грн., зокрема, від приватизації об’єктів обласної комунальної власності – 2 300,81833 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ