Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У вересні львівські перевізники вимагатимуть тариф 2,5 грн

У вересні тариф на проїзд у львівських маршрутках має бути піднятий до 2,5гривень. Таке сподівання учора, 13 січня, під час наради з перевізниками у львівській мерії висловив голова асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський.

«Всі ми розуміємо, що тариф на перевезення може підніматись в залежності від вартості паливно-мастильних матеріалів. Останнього разу тариф піднімався у 2008 році. За цей час всі складові тарифу виросли в декілька разів, а тариф залишився на тому ж рівні. Тож наразі водіям дешевше залишати машину на стоянці, аніж виходити на маршрут. Тариф 2 гривні вже не вихід, підвищення вартості проїзду на 25 копійок перевізників не врятує. І якщо вже такий тариф буде затверджений, то ми маємо знати, що у вересні тариф буде знову підвищений до 2,5 гр. це буде тією надією, що дозволить перевізникам працювати далі», – сказав Корчинський

Також, каже він, у міській раді має запрацювати робоча група, яка б виробила механізм коригування тарифу в залежності від вартості складових тарифу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ