Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вересні на Львівщині сталося 75 дорожньо-транспортних пригод

З початку вересня 2006 року скоєно 75 ДТП, у яких 85 осіб були травмовані, 11 осіб загинуло – повідомили „Гал-іnfо” в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
13 вересня 2006 року на території Львівської області скоєно 8 ДТП, у яких одна особа загинула, 9 травмовано.
Зокрема, учора, близько 2-ї години ночі у Львові водій, керуючи автомобілем ”Хюндай", на вулиці Хуторівка - Хоткевича наїхав на невідомого пішохода, внаслідок чого пішохід помер на місці події.
А також близько 13.00 год. в м. Львов на вул. Кн. Ольги водій, керуючи трамваєм маршруту №3, здійснив наїзд на 18-річну студентку, яка внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження і після надання медичної допомоги відпущена додому.
Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками Державтоінспекції 13 вересня 2006 року було складено 689 адмінпротоколів за порушення Правил дорожнього руху, з них: грубих порушень - 442; керування в нетверезому стані - 36; перевищення встановленої швидкості - 108; порушення правил проїзду перехресть - 11; порушення правил пішоходами – 219, порушень правил водіями - 470 протоколів.
Зареєстровано незаконних заволодінь автомототранспорту - 1. Всього розшукано – 2 одиниці.
З ініціативи відділення нагляду за перевезенням небезпечних вантажів, організація дорожнього руху та станом доріг, за останній місяць цього року дорожньою службою встановлено 6 світлофорів по Львівській області:  с. Солонка -1, с. Сокільники - 2, с. Куликів - 1, м. Золочів -1, с. Дубляни - 1.
Управління Державтоінспекції у Львівській області звертається до всіх учасників дорожнього руху і просить дотримуватись правил дорожнього руху, бути взаємоввічливими, а також не зупинятись в темних малолюдних місцях, біля лісосмуг. „Якщо Ви помітили, що Вас переслідують підозрілі особи, негайно інформуйте про це чергового по ДАІ за телефоном: (80322) 65-99-44, 64-69-41, або „02”, - попереджають правоохоронці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ