Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У вересні на ремонт електротранспорту виділено 700 тисяч гривень

У вересні 2006 року із міської скарбниці виділено 700 тис. грн на капітальний ремонт рухомого складу львівського електротранспорту. У тендері  на визначення виконавця робіт, оголошеному управлінням транспорту і зв’язку Львівської міської ради,  перемогу отримав ЛКП „Львівелектротранс”, як основний претендент, що фахово володіє засобами організації  та виконання робіт з капітального ремонту рухомого складу – про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі ЛМР.
Як повідомили в ЛКП “Львівелектротранс”, за кошти  міського бюджету буде відремонтовано три тролейбуси та чотири трамваї. Після капітального ремонту гарантійний  термін експлуатації  вагонів становитиме 6 років. На ремонт кожної одиниці заплановано витратити 90 тис. грн. У ремонт входить повна заміна усіх старих агрегатів на нові та оновлення внутрішнього та зовнішнього вигляду. „Такий тролейбус чи трамвай виглядатиме, як новий, і зможе ще послужити 6 – 10 років”, -  зазначають фахівці ЛКП „Львівелектротранс”.
У цьому місяці підприємство провело заміну 45 м трамвайної колії на кривих ділянках  на вул. Винниченка та 30 м колії на відтинку на  вул. І. Франка – Зелена. Колія найбільше зношується на поворотах та ділянках, де лінія має згини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ