Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У вересні на Сихові розпочнуть будівництво нового дитсадка

У вересні 2006 року розпочнеться будівництво дитячого навчального закладу на вулиці Скрипника у Сихівському житловому масиві.
 Управління капітального будівництва Львівської міської ради провело тендер на будівництво, у результаті якого визначено підрядну організацію, яка виконуватиме роботи, – ЗАТ “Електронбуд”.

Вартість будівництва дитячого садочка згідно із зведеним кошторисним розрахунком становить 16,5 млн грн. До кінця цього року за кошти міського бюджету планується виконати роботи в обсязі 2 млн грн — повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Львівські дитячі садочки переповнені: вільних місць уже немає, а кількість батьків, які хочуть віддати свою дитину у дошкільний заклад, зростає — про це «Гал-info» повідомив заступник начальника управління освіти Львівської міської ради Мирон Зелез. За його словами, станом на сьогодні у м. Львові є 92 дошкільні навчальні заклади і 10 комбінованих закладів - «школи-садки», де в цілому перебувають 15 тисяч дітей дошкільного віку.
«Для того, щоб якось вирішити цю проблему, ми створюємо додаткові групи, зокрема, у 2005 році було створено 19 таких груп, у 2006 — вже створено 17 груп. Окрім цього, ми плануємо відкривати нові дитсадки, зокрема, переданий в оренду відомчий садочок «Львівсільмаш», що у Рясному-2. Також звільнено приміщення приватної школи «Орфей» Шевченківського району для проведення робіт з облаштування дитячого садка та порожнє приміщення «Львівпошта», — розповів Мирон Зелез.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ