Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вересні цього року Львів відвідають представники УЄФА

13 вересня цього року до Львова прибуде ряд представників УЄФА з оглядовим візитом для того, аби отримати загальні уявлення про допустимість м. Львова до проведення матчів фінальної частини „Євро – 2012”, а також для перевірки достовірності поданої документації та зустрічі з відповідальними особами.  Про це розповів сьогодні, 21, серпня під час прес-конференції у Львові директор виконавчої дирекції „Євро – 2012” Іван Федоренко. 
„Програма перебування представників УЄФА у м. Львові буде досить насиченою. Цього дня планується проведення презентації міста та регіону у палаці Потоцьких для інспекторів УЄФА щодо готовності м. Львова до проведення матчів фінальної частини „Євро – 2012”.  Окрім цього, вони планують зробити соціологічне опитування для того, аби знати ставлення населення Львова та регіону в цілому до проведення матчів фінальної частини „Євро – 2012” у Львові. Щодо інфраструктури Львова, тобто готовності міста приймати матчі такого міжнародного значення, то інспектори планують виділити цим питанням значну кількість часу” – зазначає директор виконавчої дирекції „Євро – 2012”.
Присутній на прес-конференції міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що проведення у Львові матчів фінальної частини „Євро - 2012” є пріоритетом  №1, оскільки підготовка до таких міжнародних матчів передбачає будівництво у місті та регіоні нових транспортних розв’язок, готелів митних переходів.
Перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак перебуваючи на прес-конференції розповів, що зі сторони облдержадміністрації витримані усі формальності у підготовці документів для інспекторів УЄФА. „Щодо покращення інфраструктури для повної готовності м. Львова, то ми звичайно проситимемо уряд фінансової підтримки, оскільки за рахунок місцевого бюджету ми не встигнемо виконати всі зобов’язання перед УЄФА” – наголошує Валерій П’ятак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ