Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вересні у Львові змагатимуться лучники з 12 країн світу

З 4 до 8 вересня у Львові відбудеться урочисте святкування 75-річчя Федерації стрільби з лука. У рамках святкування проходитиме міжнародний чемпіонат лучників ”Золота осінь”, участь у якому візьмуть представники близько 12 країн світу.
Урочисте відкриття чемпіонату відбудеться на ФСТ ”Динамо”, під час якого учасників чемпіонату вітатиме міський голова Львова. На закриття чемпіонату, яке відбудеться 8 вересня, з’їдуться такі гості: міністр у справах сім’ї та молоді Юрій Павленко, голова НОК (Національного олімпійського комітету) Сергій Бубка, почесний президент ФІТА Франческо Ерлусконі (Італія), президент ФІТА Угор Ерденер (Туреччина), почесний президент ФІТА, віце-президент МОК Джеймс Істан.
Підготовкою до чемпіонату займається спеціально створений оргкомітет, який очолює голова контрольно-ревізійної комісії Львівського відділення Національного олімпійського комітету Олег Пелехатий. До складу комітету також входять: начальник відділу спорту Львівської міської ради Олександр Пазичук, президент Федерації стрільби з лука у Львівській області Олександр Калініченко, старший тренер із стрільби з лука у Львівській області Владислав Новаківський, голова постійної депутатської комісії з питань молодіжної політики спорту та оздоровлення Львівської міської ради Юрій Кардашевський та ін. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ